РАБОТА

 

 

 

 

 

 

 

Започни работа  в една от най-големите кино вериги в Европа! Cinema City е член на Cineworld Group и водещ играч в развлекателната индустрия в Централна и Източна Европа.

Искаш ли да се присъединиш?

Какво ти предлагаме: 
 

ГЪВКАВО РАБОТНО ВРЕМЕ

Естеството на работа ще ти позволи да избираш смени в различни работни часове и дни.

В Cinema City можете да работиш с гъвкави часове в рамките на една седмица, в определени дни от работната седмица или през уикенда.
 

ПРЕВЪРНЕТЕ ХОБИТО СИ В КАРИЕРА


Много от нашите мениджъри започнаха кариерата си от мястото, където си ти сега. Ако обичаш киното и си на тази страница, това означава, че искаш твоята работа да бъде едновременно вдъхновяваща и готина! Не се колебай, чакаме те!
 

В МОМЕНТА ТЪРСИМ:

РАЗПОРЕДИТЕЛ

БАРМАН

КАФЕ

БОКСОФИС

КАК ДА КАНДИТАСТВАШ?

Ако желаеш да започнеш работа в Cinema City България, моля, изпрати  твоята автобиография по имейл до избраното от теб кино.

Cinema City София - Мол София

София, бул. Александър Стамболийски 101 

(02) 929 29 29

 Пишете нa: [email protected]

Cinema City София - Парадайс център

София, бул. Черни Връх 100 

(02) 903 74 74

 Пишете на: [email protected]

Cinema City Пловдив

Пловдив, ул. Перущица 8

(032) 27 30 00

Пишете на: [email protected]

 

Cinema City - Бургас

Бургас, бул. Янко Комитов 6

(056) 90 17 20

Пишете на: [email protected]

Cinema City Русе

Русе, бул. Липник 121Д

(082) 298 400

Пишете на: [email protected]

 

Cinema City Стара Загора

Стара Загора, ул. Хан Аспарух 30

(042) 298 220

Пишете на:  [email protected]

 

Cinema City Варна

Варна, бул. Сливница 185

(052) 810 220

Пишете на:  [email protected]

Забележка: Моля да ни  предоставите минимално количество данни, тоест само тези, които са необходими за връзка с нас или за идентифициране. Не предоставяйте поверителна информация, включително, но без да се ограничава до: дата на раждане, данни за разплащателната Ви карта, информация относно здравно или семейно положение.
В случай, че искате да се свържете с нас и ни предоставите своите лични данни, Ви уведомяваме, че Вашите лични данни ще бъдат обработени от Синема Сити, в качеството му на администратор на лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни. Едновременно с предоставянето на личните си данни, Вие давате съгласието си данните, посочени от Вас да бъдат използвани от Синема Сити за предоставянето на поръчаните услуги или продукти и/или за комуникация с Вас в случай на необходимост.
Предоставянето на личните данни е доброволно. Когато за ползването на дадена услуга или функционалност на Сайта се изисква предоставянето на лични данни, Синема Сити ясно обозначава задължителния или опционния характер на събираните данни.