НАЕМ НА ЗАЛА

НАЕМЕТЕ ЗАЛА В CINEMA CITY

Конференции, обучения, презентации, бизнес срещи, филмови прожекции, прес събития и всякакви други корпоративни събития, могат да придобият холивудски блясък. В комфортните, амфитеатрални зали на Cinema City могат да се настанят до 400 гости, а големият екран и геометрията на интериора ще помогнат на зрителите да останат фокусирани върху ключовото послание.

ВНИМАНИЕТО Е ВЪРХУ ПОСЛАНИЕТО

Огромните екрани, затъмненото и изолирано пространство, отличната видимост и удобните места, ще ви помогнат да задържите вниманието на гостите си.

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛОКАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

Cinema City разполага с 7 мултиплекса, разположени в 6 града - в търговски центрове с лесен и удобен достъп с кола или с градски транспорт.

ЧАСТНИ ПРОЖЕКЦИИ

Освен да наемете зала, можете да поръчате и частна кино прожекция с филм по избор, която лесно ще се превърне в източник на вдъхновение и забавление за вашите гости.

МУЛТИМЕДИЙНО ОБОРУДВАНЕ

Предлагаме безжични микрофони, мултимедия, дигитални прожектори, дистанционни за смяна на слайдове и интернет връзка.

КЕТЪРИНГ И НЕЩО ПОВЕЧЕ

Екипът ни ще погрижи всичко в киното да е според изискванията Ви и ще съдейства с организацията на кетъринга за вашите гости .

ПАРКИНГ

Нашите мултиплекси се намират в търговски центрове с удобни, охраняеми, а на места и безплатни паркинги.

Можете да наемете и нашата  IMAX® зала (в София - Mall of Sofia) с най-големия екран в България и единствените 4DX® зали в България (в София - Парадайз Център, Пловдив и Варна), за да направите  още по-голямо впечатление на вашите гости.

ЗА КОНТАКТИ:

Тел.: +359 892 291 990

[email protected]  

 

Забележка: Моля да ни  предоставите минимално количество данни, тоест само тези, които са необходими за връзка с нас или за идентифициране. Не предоставяйте поверителна информация, включително, но без да се ограничава до: дата на раждане, данни за разплащателната Ви карта, информация относно здравно или семейно положение.
В случай, че искате да се свържете с нас и ни предоставите своите лични данни, Ви уведомяваме, че Вашите лични данни ще бъдат обработени от Синема Сити, в качеството му на администратор на лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни. Едновременно с предоставянето на личните си данни, Вие давате съгласието си данните, посочени от Вас да бъдат използвани от Синема Сити за предоставянето на поръчаните услуги или продукти и/или за комуникация с Вас в случай на необходимост.
Предоставянето на личните данни е доброволно. Когато за ползването на дадена услуга или функционалност на Сайта се изисква предоставянето на лични данни, Синема Сити ясно обозначава задължителния или опционния характер на събираните данни.