ДОКУМЕНТАЛНИ IMAX 3D ФИЛМИ

Документалните IMAX  филми се създават в сътрудничество с реномирани институции, като National Geographic, Discovery и NASA.
Образователните кадри предлагат нов поглед към обкръжаващия ни свят и дават възможност на студентите и учениците да надзърнат в места, където в реалния живот никога не могат да попаднат - в ерата на динозаврите, в океанските дълбини, във вътрешността на човешкото тяло или на атома и т. н. Благодарение на специалната прожекционна технология IMAX те могат да обогатят списъка с училищните си екскурзии с пътуване до Кения, дълбините на океана и дори да полетят в Космоса.

ДИВАЧЕТА 3D

Това е филм за необикновено силна връзка между хора и животни. Това е история за  любов и себеотдаване. Бебета слонове и орангутани са загубили своите семейства и  оцеляването им на Земята е застрашено. Две необикновени жени са посветили живота си на спасяването и грижите за осиротелите  дивачета. Д-р Бирюте Мари Галдикас е отдадена на  орангутаните в джунглите на Борнео. Мадам Дафне М. Шелдрик се грижи за слонове в  сухата савана. Заедно с екипите си те дават втори шанс на сирачетата да пораснат и да бъдат свободни. 

ХЪБЪЛ 3D

"Хъбъл" 3D съчетава спиращи дъха IMAX кадри с изображения, заснети от телескопа в продължение на почти 20 години, когато той е бил нашият прозорец към космоса. Чрез модерна компютърна визуализация, подробните  данни събрани от "Хъбъл" се превръщат в поредица от научно реалистични полети, които се развиват на екрана като обиколка с екскурзовод на Вселената, през времето и пространството. 

SEA REX: Праисторическо пътешествие 3D

IMAX ви кани на необикновено пътешествие в отминала епоха преди 200 милиона години.Тръгнете с Джули,млада жена с голямо въображение и се потопете в праисторическия свят в съвсем ново измерение. Изследвайте удивителна подводна вселена,обитавана от изумителни създания,владели моретата преди динозаврите да покорят земята. Вижте как науката оживява и се пригответе за среща лице в лице с тиранозавъра на океана!

Документалните IMAX 3D филми се прожектират само с предварителна заявка, направена минимум 10 дни предварително. Всички документални филми са дублирани на български език. Минималният брой посетители е 50.

За повече подробности, моля свържете се с нас.

Забележка: Моля да ни  предоставите минимално количество данни, тоест само тези, които са необходими за връзка с нас или за идентифициране. Не предоставяйте поверителна информация, включително, но без да се ограничава до: дата на раждане, данни за разплащателната Ви карта, информация относно здравно или семейно положение.
В случай, че искате да се свържете с нас и ни предоставяте своите лични данни, Ви уведомяваме, че Вашите лични данни ще бъдат обработени от Синема Сити, в качеството му на администратор на лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни. Едновременно с предоставянето на личните си данни, Вие давате съгласието си данните, посочени от Вас да бъдат използвани от Синема Сити за предоставянето на поръчаните услуги или продукти и/или за комуникация с Вас в случай на необходимост.
Предоставянето на личните данни е доброволно. Когато за ползването на дадена услуга или функционалност на Сайта се изисква предоставянето на лични данни, Синема Сити ясно обозначава задължителния или опционния характер на събираните данни.