ИЗБРАНО ЗА ДЕЦА

 

Angry Birds: Филмът 2

Премиерна дата: 23/08/2019

Жанр:  Приключенски, Анимация, Комедия, Семеен  / Дължина: 96 мин.  / Категория: B

В новата анимационна комедия Angry Birds Филмът 2  гневните птици  и тяхните врагове, зелените прасета ще обединят сили срещу общ враг.След световния успех на  Angry Birds:Филмът, базиран на обичаната игра на Rovio, създателите на филма решават да разширят вселената на забавните птици и прасета в ново приключение.

 

Playmobile: Филмът

Премиерна дата: 20/09/2019

Жанр:  Приключенски, Анимация, Комедия  / Дължина: 120 мин.  / Категория: N/A

Когато малкото ѝ братче Чарли се изгубва в чудната анимационна вселена на Плеймобил, 22-годишната Марла се впуска в приключението на живота си, за да го открие и върне у дома. Отправяйки се на фантастично пътешествие из непознати светове, Марла се запознава с чудати нови приятели с необикновени способности, сред които приказлив шофьор на камион, елегантен таен агент и остроумна фея закрилница.

Загубеният Йети

Премиерна дата: 27/09/2019

Жанр:  Приключенски, Анимация, Комедия / Дължина: 120 мин.  / Категория: N/A

Когато тийнейджърката Ий изненадващо се натъква на бебе йети с огромни размери на покрива на блока в Шанхай, в който живее със семейството си,  започва шеметното приключение за нея и нейните щури приятели Джин и Пенг. Те кръщават странното създание Еверест и се впускат в главозамайващо търсене, за да върнат загубения йети отново при семейството му на най-високата точка на Земята.За да завършат мисията си успешно обаче, тримата винаги трябва да са на една крачка пред д-р Бърниш – богат и властен човек, който има намерение да залови магическото същество с помощта на помощничката си - д-р Зара. През това вълнуващо пътешествие ще ни преведе и талантливата Дивна, която подарява гласа си на смелата Ий.

 

Замръзналото кралство 2

Премиерна дата: 22/11/2019

Жанр:  Приключенски, Анимация, Комедия, Семеен, Фентъзи / Дължина: 120 мин.  / Категория: N/A

Време е Елза, Анна и техните верни приятели да се изправят очи в очи с мистериозната тайна за тяхното кралство, която датира от древни времена. Миналото не е това, което познават, и изисква много кураж и дързост, за да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни изпитания и челен сблъсък с непознатото очаква любимите ни герои, които за пореден път ще ни превърнат в част от приключението.