РОЖДЕН ДЕН НА КИНО

КИНОТО ОБИЧА ДЕЦАТА И ДЕЦАТА ОБИЧАТ КИНОТО!

Няма нищо по-хубаво от рожден ден, прекаран с приятелите от детската градина и училището сред звездите от големия екран. Подарете на Вашето дете незабравим рожден ден на кино!

ТОРТА И ПРАЗНИЧЕН КЪТ

БИЛЕТ ЗА ЛЮБИМ ДЕТСКИ ФИЛМ

ТЕМАТИЧНА ЕЛЕКТРОННА ПОКАНА

СПЕЦИАЛНО ДЕТСКО МЕНЮ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ РОЖДЕН ДЕН В КИНО?

  • Синема Сити ще предостави безплатни електронни покани за Вашите гости.

 

  • Служител на киното ще подготви специален празничен кът и ще се погрижи за отличната атмосфера на партито.

 

  • Можете да поръчате торта, а менюто за рожден ден е включено в цената на билета (малки пуканки и сокче 0,2l).

 

  • Най-върховният момент на партито е филмовата прожекция на филмче с любими детски герои.

 

КОЛКО ГОСТИ?

Минималният брой гости е 8 деца, а максималният брой е 16 деца.

 

КАК ДА РЕЗЕРВИРАМ?

За резервация във всичките локации на Cinema City, моля свържете се с нас, от понеделник до петък, между 9:00 и 18:00 часа на: [email protected] или на  +359 892 291 990.

 

Пълните условия на услугата вижте тук

Забележка: Моля да ни  предоставите минимално количество данни, тоест само тези, които са необходими за връзка с нас или за идентифициране. Не предоставяйте поверителна информация, включително, но без да се ограничава до: дата на раждане, данни за разплащателната Ви карта, информация относно здравно или семейно положение.
В случай, че искате да се свържете с нас и ни предоставите своите лични данни, Ви уведомяваме, че Вашите лични данни ще бъдат обработени от Синема Сити, в качеството му на администратор на лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни. Едновременно с предоставянето на личните си данни, Вие давате съгласието си данните, посочени от Вас да бъдат използвани от Синема Сити за предоставянето на поръчаните услуги или продукти и/или за комуникация с Вас в случай на необходимост.
Предоставянето на личните данни е доброволно. Когато за ползването на дадена услуга или функционалност на Сайта се изисква предоставянето на лични данни, Синема Сити ясно обозначава задължителния или опционния характер на събираните данни.